cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

28 februari

Publicerad 2013-02-28 20:47:20 i

Hallå!

Dagen har gått fort och jag har ovanligt nog varit på kanon humör :)

Förmiddagen blev det staden med mamma, åkte till veterinären å köpte hundmat sen vidare till hööks, där blev det nya ridskor, nya chaps, ny jacka å nya ridvantar :) underbart!

Sen blev det hem å rida, ridpasset började med bus å slutade med bus och jag var helt slut å likaså Skrutten. Helt genom svett var han så fick bli täcke på honom ute å satte på fleecetäcke nu för natten :)

Sen har jag varit å handlar. Sov en stund och sen blev det en förtjänad dusch :) snart drar jag till stan igen å ska dricka kaffe med patrik!

Imon blir det vila för ridningen å för mig med. Sen möte på skolan innan min älskade tjej kommer hem till mig <3

Imon kväll blir det att fira min sista alkohol dag med fest sen nykter å rökfri för min del. Pga cellgifterna. Då jag lämnar lever prover varannan vecka så får jag inte dricka varje vecka. Så en gång i månaden får jag dricka. Men livet går väl inte under för det?

Hörs!

/ cowgirl

27 februari

Publicerad 2013-02-27 09:17:08 i

Godmorgon!

Igår blev det ett träningspass på 40 min, skritt tur för att Skrutten inte ska stelna i 15 min och en powerwalk på 40 min :)

Tog mina cellgifter innan jag la mig men kände inte något illamående och inte idag heller så kan träna idag iaf :)

Nu blir det fullkorns välling å kaffe!

/ cowgirl

Ont!

Publicerad 2013-02-26 15:44:42 i

Tjoho!

Dagen har gått sakta men hunnit med mycket! Efter läkarbesöket blev det plugg, sen en promenad med Malin, ännu mer plugg, 40 min träning, tvätt å nu kaffe :)

Ikväll blir de nog en skritt runda på Skrutten och fixa stallet!

Måste ta mig till hööks eller helst Börjes å köpa ridbyxor å chaps till ridskolan någon dag med :)

Har även bokat tid till frisör nästa vecka och klippa bort att slitna å nopra ögonbrynen!

Bajs ont i ryggen med och hela nacken bränner så blir soffan en stund å vila.


/cowgirl

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela