cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

31 januari

Publicerad 2013-01-31 12:06:36 i

God middag!

Haft världens oroligaste natt med väldigt lite sömn tack vare stormen!

Släppte ut hästarna vid tio då hade stormen avtagit lite och så får vi se hur länge dem får vara ute!

Frukosten fick bli en kopp kaffe, bantningstabletter och en kopp välling med fiber. Nu har jag precis kört slut på musklerna i 40 minuter och det får bli ett lika hårt å långt pass ikväll.

Ikväll ska även jag och Malin in till växjö och sola solarium :)
Härligt!

Nu ska jag göra äggröra med spenat till :)

/ cowgirl

30 januari

Publicerad 2013-01-30 22:30:56 i Allmänt,

Godkväll på er!
 
Inte uppdaterat på några dagar men inte haft lust eller ork till att.
 
Dagarna som gått har innebärt träning, utgång, öl, stall osv.
 
I helgen var jag ute med Malin och company i fredags, blev pauze för våran och del och alldeles för mycket alkohol i min kropp. Så kontrollen brast innan jag åkte hem arg och besviken på en ren skit sak. Men men alla som drabbades har jag bett om ursäkt till och jag har glömt det. 
 
I lördags blev det pizza och jag bjöd även familjen på en omgång av fet mat, köpte även hem chips å snacks till kvällen då jag skulle hållt mig nykter men kvällen slutade i Alvesta hos två killkompisar som drack lite whiskey, men den kvällen var väl bra tills jag brast ännu en gång ut i tårar i bilen hem så mamma å jag gick ner till stallet så jag fick lugna ner mig.. Dags att reda ut det förflutna kanske?!
 
Fått massa läkar tider nu med, ska till ortopedtekniska och prova ut sulor å skor till mig, om en vecka blir de massa blodprov och om två veckor möte på medicinkliniken ang vilka mediciner jag ska ha framöver SOM hjälper.
 
Igår bokade jag tid till tatuering så på fredag denna veckan så sitter jag i en tatueringsstol och det blir ett poträtt på min fina pålle jag avlivade för fyra månader sen, den ska täcka en skulderbladet.
Nästa tatuering blir nog nästa månad, då blir de revbenen =)
Har ju bara en tatuering nu. Lägger upp bild sen =)
 
För övrigt är mitt humör fortfarande som en svajande flaggstång i storm.
Ibland är jag över lycklig över mitt liv, två sekunder senare hatar jag allt och alla.
Men så är de alltid nu runt alla hjärtans dag, för den 14 februari (alla hjärtans dag) då är det exakt två år sedan jag gjorde en hemsk abort i tredje månaden. Jag ångrar inte valet men tanken på att jag hade ett foster i mig som skulle blivit en pojke tär på mitt huvud. Därför jag hatar denna tiden! Överskattat med alla hjärtans dag!
 
Idag har jag pluggat lite samhäll så den blir färdig snart, tränat mage+armar+rygg+rumpa och ben, tagit en promenad med pållen i stormen och med överskottsenergi, tvättat och avslutade kvällen med en kaffe i staden tillsammans med min kära vän Patrik.
 
Imon ska jag göra färdigt det sista i samhällen innan möte i skolan med engelska läraren.
 
Jag lägger in lite bilder efter detta inlägget =)
 
 
/ Cowgirl

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela