cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

28 juni

Publicerad 2013-06-28 18:23:05 i Allmänt,

Igår var det väldigt hektiskt då allt krånglade för oss med festhäftena, men vid kvart över två låg vi äntligen i sängen och uppstigning vid halv åtta idag!

Frukost lite snabbt innan bussen till stan gick, in å fixa naglarna med Tina å Ann Sofie, vidare till maxi och sen hemåt :-)

Nästan gjort färdigt häftena och nu håller vi (tre tjejer) på att gå in våra klackskor tills imon, får väl se hur det slutar imon ;-) träningsvärk på söndag kan man se fram emot iaf!

Hörs på söndag/måndag !

Poss

Bröllop

Publicerad 2013-06-27 20:18:46 i Allmänt,

Syrran å Fredrik hämtade mig runt elva idag, vidare till stan å göra lite ärende, åt kinamat och sen hem å fixa inför bröllopet!

Kyrkan vid fem å gå igenom allt om hur det ska gå till å hur man ska gå osv. :-)

Nu har vi nyss hämtat ett partytält å dukat i lokalen!

Hem å äta hos syrran, ta en öl å drömma om min älskling!

:-)

27 juni

Publicerad 2013-06-27 07:48:41 i Allmänt,

Godmorgon!

Igår var det "dagen efter cellgifterna" och det innebär ingen ork eller energi!

Så spenderade den blöta dagen i Växjö med kära syster, fixade det sista till bröllopet och sen blev det fiskpedikyr med syster å mor! Obehagligt men spännande :-)

Vidare till Rottne å fika innan bilen rullade hemåt, älskling kom och spenderade natten med mig och har idag pussar honom väldigt mycket då vi inte ses för ens på lördag på bröllopet!

Ska idag packa, fixa allt för helgen och ringa lite samtal :-) spenderar natten hos syster och likaså imon!

Imon är det dags för nagelförlängning och fixa sminket :-)

Hörs sen!

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela