cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

28 november

Publicerad 2013-11-28 11:43:53 i Allmänt,

Goddag!

Igår och idag är jag ledig, igår var vi på sjukhuset och började på min nya medicin humira som är cellgifter i sprutform, gjorde skit ont men stolt över att min älskling tog sprutan på mig :-)

Åkte sedan hem till mamma, mockade ut stallet och tog mig en ridtur i blåsten, gick bra även med glädje språng och bakut sparkar! Min fina buse :-)

Färgade sedan mitt hår rött, kände för omväxling!

På kvällen bakade mamma och vi lussebullar och lyssnade på julmusik! Myspys :-)

Bebis fick sova där inatt då jag duschade honom !

Idag har vi ätit toast och tittat på Simpson till frukost och snart drar vi till mamma igen, ska rida, leta fram alla julsaker och mysa :-)

Helgen består av jobb som vanligt!

Ha en bra dag!

25 november

Publicerad 2013-11-25 11:48:06 i Allmänt,

God dag!

Hoppas helgen varit bra för er!
Min helg har som vanligt bestått av jobb och i lördags fick jag min syster M familj på min station att servera och det gjorde min kväll mycket bättre :-)

Idag skulle jag jobbat men bytte bort den tiden då jag måste till vårdcentralen och lämna massa prover, hämta medicin och så. Sitter nu hos svärmor och väntar på att sotaren ska komma!
Ikväll blir det tvättning och städning.

Ha en bra dag


21 november

Publicerad 2013-11-20 23:29:45 i Allmänt,

God kväll!

Dagen har gått fort, tog sovmorgon till halv elva, första gången på väldigt länge! Riktigt skönt :-)

Åkte till sjukhuset och tog bort gipset + stiften på Sonny, vidare hem i någon minut innan vi åkte till Sonnys pappan familj en snabb runda innan vi åkte och handlade kvälls mat (korv M bröd) väldigt avancerat men gott ;-)

Finaste Malin kom på kaffe och snackade skit, älskade vän! Som jag saknat henne och oss <3

Nu har vi iaf precis tittat på efterlyst och paradise hotel, ska snart krypa ner i sängen för imon är det tvättid på schemat innan vi far till mor för ridning och umgänge :-)


Ha en bra kväll!

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela