cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

28 februari

Publicerad 2014-02-28 07:36:52 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Som jag alltid säger så flyger dagarna iväg och att hinna blogga varje dag är något jag inte gör då jag också vill koppla av lite =)
 
Men i onsdags så var jag ledig och skulle haft westernträning men tyvärr fick André förhinder så blir träning på måndag eftermiddag istället =) Bättre sent än aldrig!
 
Så istället för ridning så var jag ute och gick med Malin, kollade sommarhagarna, smörjde sadeln och njöt av stallkänslan =) 
Hästarna höll mig självklart sällskap i sommarhagarna:
 
Igår var det jobb 10.30-16, blev inget gym på morgonen då jag har så ont i mitt knä och inte kände mig så pigg i kroppen alls. Säkert cellgifterna som ställde till med biverkningar baraför att jag skröt häromdagen om att jag inte får biverkningar av dem xD
 
Efter jobbet var det dags för hemfärd, Sonny jobbade över igår så tittade på en film och åten Ben och Jerry glass, mums! På kvällen lagade vi hemmagjorda hamburgare och tittade på jackass.
 
Idag är det upp tidigt för idag ska jag träna!
Eller träna, jag ska bara powerwalka på löpbandet och kanske köra igenom armar och axlar, självklart glömde jag mina träningsbyxor hemma hos min mamma så får träna i hemska mjukisbyxor. 
 
Efter gymmet blir det jobb 10.30-22.00, dock krävde jag en paus på 1.½ - 2 timmar, då jag ska ta en sen lunch med min älskade mamma. Ska bli skönt att bara få vara och prata om allt då jag inte varit mig själv på en vecka. Inget känns rätt och jag känner migså vilse.
 
Men men ni får ha en super bra dag!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela