cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

19 november

Publicerad 2014-11-19 23:22:58 i Allmänt,

God sen kväll!
 
Dagarna går fort som vanligt. 
Helgen var ju helt underbar och mysig som ni nog nu redan vet, i måndags jobbade jag 11-14, 17-21. 
På rasten åt jag mat med kollegorna, gick lite snabbt till Apoteket för lite ärenden och sedan gjorde jag Hilda sällskap på jobbet med massa skvaller och kaffe. 
 
Igår var jag ledig, red skrutten och han gick så sjukt fint 😍
Hade musik i öronen på högsta volym med och då blev de en helt annan sak, för de han hörde de hörde inte jag så jag målade inte upp framför mig när han skulle hoppa till eller bli rädd och de hjälpte väldigt mycket. Gick kanon fint i formen men skritten behöver jobbas på mycket bättre, ska sätta på sporrarna nu igen för att förtydliga mina skänklar, jobbar bara med vikten och tryck just nu. Funkar kanon! 
 
Efter stallet så hjälpte jag peter med att bära in våra nya möbler som mamma å dem köpt.
Riktigt snyggt blev de! 👍
 
Mamma och jag körde ungarna till musikalen och bågskytten, när vi kom hem så fick jag ett mindre roligt sms men men alltid jag som bygger upp för stora förhoppningar 😉😝
 
Mamma och jag började rensa i morfars gamla rum bland alla barnkläder och jag rensade ut se jag ville spara till mina framtida barn om jag någonsin vill ha så att säga ☺️😂
 
Sedan de vanliga med massa kaffe, stall och sova 😘
 
Idag var jag ledig till kl 17, åkte med peter och hans mor till Växjö, gjorde ett litet ärende innan vi körde hans mamma till sjukhuset, sedan efter sjukhuset åkte vi till oxgrillen och åt lite lunch innan vi åkte hemåt. 
 
Väl hemma rensade jag ännu mer lådor med barnkläder som mamma hade bett mig göra, så nu har jag bara en full bananlåda och två fulla Ikea påsar med barnkläder 😝😂
 
Sedan var de jobb 17-21.
mamma hämtade mig efter jobbets väl hemma så bytte jag skor och kläder å begav mig ner till stallet.
Mockade och fixade inför kvällen, tog in pållarna, borstade genom dem ordentligt, smörjde Skruttens mugg och lindade med kompress indränkta i helosan för att mjuka upp de. 
Gosade med honom en bra stund innan jag gick inåt. 
 
Ännu ligger jag, Bebis och katterna i sängen och ska väl snart försöka sova. 
Men denna vecka har varit hemsk med att lyckas somna, igår somnade jag nog för första gången innan tolv på ett bra tag. Men huvudet snurrar som vet inte vad, ibland önskar man att man kunde ha en off knapp på alla tankar,.
 
 
men sov gott fina ni 💞
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tilda

Publicerad 2014-11-25 19:28:57

Kenny är med i tidningen.. :)

Svar: Såg det :-))
Sanna Anerland

Postat av: Najmo ❤

Publicerad 2014-11-30 14:58:05

Du är så söt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela