cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

26 oktober

Publicerad 2014-10-26 21:03:54 i Allmänt,

God kväll! 
 
Helgen lider mot sitt slut och det gör även oktober månad. 
Två månader kvar till julafton och de innebär massa mys med hela stora familjen och äta god mat upp över öronen. Man kan bara älska julen ☺️
 
I fredags var de jobb 11-21, skulle tagit en öl efter jobbet men ångrade mig i sista sekund. 
Igår så var de jobb 17-23. Innan jobbet så fixade jag och mamma stallet, började planera lösdritten, så nu ska de rensas och åka ett x antal rundor till tippen i veckan med skit. Innan lösdriften sätts igång så sätter vi upp mina boxar jag köpte för något år sedan där så dem får de större och luftigare. 
 
Sedan hanns de med en dusch, sminkade mig och åt lite innan jobbet. 
På jobbet var de fullbokat och tiden gick jätte fort. 
 
 
Mamma hämtade mig vid halv tolv efter att jag bytt om, fräschat upp mig och sprutat på mig lite parfym så man kan lukta lite gott 😉 
 
sedan for vi vidare till Vislanda, där blev de vin och countrymusik hos Eza. 
Inte mö folk men alltid trevligt att dricka vin i gott sällskap. 
Gick vidare hem till en fin person. Där råkade jag somna, så häroligt att vakna upp med någon, den känslan är man väldigt ovan vid. När han väckte mig vid halv tio så slog paniken mig som ett slag i ansiktet, 4 timmars sömn, bakfull och de enda jag hade i huvudet var hästarna 😱 jag å mitt kontrollbehov är fasen inte alltid roligt. 
 
 
 
 
Så mamma hämtade mig vid tio tiden. Väl hemma så gjorde jag lite gröt å åt lite frukt för att få i mig lite vitaminer. Tog en Ipren för att bota huvudvärken lite i alla fall, slumrade till i max 15 minuter. Sedan skjutsade morfar mig till Rottne där jag hälsade på syrran å hennes familj. Tog min första kaffe och sedan tog vi lilla Ella i vagnen och gick en runda på ca 1 timme. Tillbaka in i värmen så hade Fredrik gjort en chokladkaka, så blev lite fika och kaffe innan jag gosade ännu mer med Ella. Började på kvällsmaten som blev varma mackor med champinjonstuvning och sparrisstuvning. Super gott 😍
 
Sedan så somnade Ella i min famn igen, klädde på henne och for mot Grimslöv. 
När jag hoppade ur bilen så var mamma å ungarna i stallet, så gick ner dit, Kenny mockade, Cilla fyllde på vatten och mamma hämtade Hö så jag behövde bara hjälpa till att ta i hästarna. Skruttens mugg har blivit bättre och ingen svullnad eller värme längre men skorporna vägrar släppa så nu slutade vi med aloe veran, tvättade rent ordentligt med jodopax, öste på helosan på en kompress och lindade runt kotan, så mjukar de kanske upp sig lite.
 
 
 
 
Nu sitter jag inne i matsalen med en kopp kaffe och nyponsoppa, Kenny sitter brevid och spelar, jag njuter till countrymusikens toner och ska snart krypa ner till sängs tror jag. Min magvärk har blivit värre igen så skyller nog på att alkoholen inte är bra när magen inte är bra. Så hoppas dem hittar något på ultraljudet på torsdag. 
 
Imorgon är de jobb 11-17, efter de så får de bli städning på logen. 
 
Hörs snart igen, tills dess får ni ha en bra vecka 💞

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela