cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

15 juni

Publicerad 2014-06-15 10:50:21 i Allmänt,

Godmorgon eller god förmiddag rättare sagt!

Men jag har inte ens gått upp ännu, för stadsbo är inte min grej. Jobbar hellre heldagar än att sitta å uggla såhär. 

Inne på min andra film och klockan är inte ens 11 ännu, persiennerna är fortfarande nere, frukosten är inte ens intagen och lägenheten är nedsläckt fortfarande. Det förklarar väl om hur mycket jag trivs i en lägenhet i en stad? Eller?

Så efter nyår blir de fasen flytt hem till Grimslöv igen, förhoppningsvis egen lägenhet men om inte annat får jag flytta hem till mor igen :-)

Ja ni tycker säkert jag är löjlig och bekväm, men att flytta från landet till en stad där jag inte kan göra någonting är en stor skillnad. 

Har inte ens en enda matbit hemma, spisen är fortfarande oanvänd och använt mikron 1 gång. Aja humöret är fortfarande uppe för imon drar jag hem till mor igen :-D 
För imon är jag ledig och jag längtar så!!!


Igår var de jobb 10.30-23.30.

Efter jobbet bestämde sig jag, Nina och Anastasia att ta en liten afterwork med en öl eller två för dem skulle jobba idag på förmiddagen så blev bara 2 öl och ett glas vin. Lagom mycket för att vara helt slutkörd i lederna idag. 

Jäkla leder, jäkla sjukdom!
För tur väl bara när jag dricker nu för tiden :-)

Sov på soffan inatt för att kunna titta på film så somnade till den.
Vaknade med både ryggvärk, ledvärk och en näsa som var helt igentäppt men men ny dag med nya tag.

Dock vet jag inte vad jag ska göra tills jag ska börja jobba men något hittar jag väl på, ska ringa min kära mor sen med. Nej då jag är ingen mammagris alls, har alltid varit de å kommer alltid vara :-)

Ha en fortsatt trevlig dag kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela