cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

Dagsavslut

Publicerad 2014-06-09 22:20:53 i Allmänt,

God kväll!

Dagen har gått fort, å knappt varit hemma ännu ;-)

Startade dagen med mannagrynsgröt och några koppar kaffe, innan jag knatade ner mot jobbet för ett pass som jag sedan avslutade halv fyra. 

Skulle handlat på vägen hem men självklart låg plånboken fint och prydligt på köksbordet. Så fick bli några knäckebröd innan min fina vän Malin kom på en kopp kaffe och sedan tog vi oss en runda runt sjön. Väl hemma igen så hann jag knappt tänka på vad jag skulle göra innan min andra kära vän Peter drog ut mig på en till runda runt sjön. Tog en kopp kaffe på vägen, några cigg blev rökta och avslutade med skitsnack och njuta av sista solstrålarna vid sjön!

Väl hemma talade magen om väldigt tydligt att den var hungrig. Och i och med att jag inte handlade innan så hade jag bara frukost att välja mellan som fick väljas mellan: mannagrynsgröt, havregrynsgröt, knäckebröd eller jordgubbskvarg med frysta hallon och de fick självklart bli kvargen som är godast :-)

Om jag inte går ner i vikt under tiden jag bor själv så är de ett under, för jag kan varken laga mat eller komma ihåg att ta med plånboken när man ska handla xD

Sen tänkte jag att en film kan ju vara mysigt att avsluta denna måndag med men självklart har jag ju inga filmer och ingen dator som jag kan streama filmer med heller!
Typiskt mig!

Fick bli lite serier på tvn istället tillsammans med mjuksbyxor, iPad och massa plingande i telefonen :-)


Imon blir de jobb 10.30-21.
Sedan åker jag hem till Grimslöv igen, för att sova där och kunna rida när jag ändå är ledig på onsdag :-)


Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela