cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

19 maj

Publicerad 2014-05-19 22:45:59 i Allmänt,

Gokväll!

Först och främst vill jag bara säga en sak till några vissa personer, och ni vet mycket väl vilka ni är.

Min blogg är privat och handlar om mitt privatliv, tycker ni att jag hänger ut personer, skriver för mycket osv stick här i från. Ver precis vilka ni är och de vet ni med. Ni är inte vatten värda för mig och mer kommer det inte bli. Så varnar er NU att detta handlar om mitt privatliv. Acceptera eller gå! Blä på er..

Dagarna har sprungit iväg igen. Haft mycket problem med bloggen på två olika sätt. Bland annat att Sonny som jag gjorde slut med i helgen tog min blogg och ändrade lösenord och efter många om och men fick jag lösenordet och bytte direkt men kom sedan inte in igen så blogg.se fick återställa lösenordet åt mig och ge mig ett nytt för tur väl va.

I helgen har jag jobbat och slitit som vanligt.

Men idag har jag varit ledig iaf, började dagen med en jäkla massa kaffe och sedan kom min fina vän Jeffa hit, snackade lite skit och sedan drog vi in till stan. Bytte däck, åt lite på vida arena och sedan ut till moheda och hämta knivfodral och sedan bar de hemåt. En jätte mysig dag :-)

Väl hemma var tanken att rida men då small det åt alla håll och kanter och man kunde hälsa åskan välkommen. Hemma själv och jag hatar verkligen åskan. Visst det behövdes för att rensa den tung och klibbiga luften.

Så ikväll har jag varit i Torne med Cillas klass som hade tipsrunda och fika i regnet men för tur väl var vi inne och skippade tipsrundan för det regnet bara öste och åskan small. 

Så dem sista timmarna ikväll har spenderats i soffan framför Biggest loser och nu ligger jag i sängen med min fina vovve !

Imon är det jobb 10.30-16, inte alls peppad om jag ska vara ärlig men men bara fyra dagars jobb sedan har jag en ledig helg som ska njutas av som bara den. Lördagen ska mamma, jag och Kenny till Ingelstad för att kolla på westerntävlingar som Kronobergs Westernklubb anordnar. Ska bli väldigt spännande att se!

På tal om detta med Sonny så har vi gått skildra vägar IGEN men nu för alltid tyvärr. Ska jag vara ärlig är det nog bäst för oss båda två. För hans släkt och familj vill jag verkligen inte ha någonting att göra med någonsin pga olika anledningar. Men alltid svårt att gå åt två olika håll, oavsett om man blir dumpad eller dumpar någon. Jag saknar ju honom så otroligt mycket och alla våra bra stunder. Har nog aldrig älskat en person i ett förhållande så mycket inte ens i det förra 2,5 åriga förhållande innan. För Sonny fångade verkligen mig med stormen och tog mitt hjärta. Tyvärr har vi olika mål och tankar om livet som jag inte vill gå in på såhär öppet men vi två passar inte riktigt ihop, så enkelt kan man säga iaf.

Men varje dag så går tankarna på högvarv och det är så sjukt jobbigt att lämna någon man fortfarande älskar oavsett situation. 
Men bara att låta tiden bearbeta sorgen och sen försöka klara sig själv. Känns som om jag aldrig vill ha någon igen på något sätt just nu för vill verkligen inte gå igenom något sådant här igen och Sonny kommer jag nog ha kvar i mitt hjärta väldigt länge. 

Men nu ska jag försöka sova!

Ha en fortsatt trevlig vecka.
Kommentarer

Postat av: Jossan

Publicerad 2014-05-20 00:05:12

Skickar upp ett gäng styrkekramar till dig! <3

Svar: ❤️❤️❤️
Sanna Anerland

Postat av: Josefine Anerland

Publicerad 2014-05-20 17:38:53

Du skriver ju om precis vad du vill, ingen annan har något att säga till om vad du skriver här eftersom att det är Din blogg och Ditt liv. Kram på dig! <3

Svar: Tack Jossan, äntligen någon som håller med 😊 kram ❤️
Sanna Anerland

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela