cowgirlsdontcry.blogg.se

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan Ha en trevlig läsning =)

25 maj

Publicerad 2014-05-25 22:45:07 i Allmänt,

God kväll!

Helgen har varit kanon bra med köpte fint väder som passade lagom när man var ledig :-)

Imon är det tillbaka till allvaret igen sen ledig två dagar igen, de motiverar mig iaf. Jobba bara till tre imon och efter det ska jag på ännu ett hemligt möte ;-) håller tummarna på det bästa och skange järnet. 

Dagen idag har spenderats på att rösta imorse med mor och styvfar, legat ute och solat tillsammans med countrymusiken som spelats för fullt och bara njutit av livet.

Sedan kom min fina vän Jeffa och hämtade upp mig, for hem till henne så hon kunde byta till bikini, vidare ut till målarskog där vi la oss på bryggan och värmde upp oss innan det var dags för årets första dopp, svinkallt men skönt på samma gång :-)


Sedan torkade vi till lite innan vi åkte ut till mig och tog en cigg innan hon drog hem igen.

In och bytte till ridkläder, hämtade min fina pålle och satte igång.

Dem första 30 min var han verkligen helt utan fokus, bara gick med huvudet uppe i skyn, saktade av hela tiden, okoncentrerad och helt utan samarbetsvilja, men efter den jäkliga halvtimmen så blev han riktigt fin, körde mest traven idag då han inte gärna ville jobba i den och även några galoppfattningar.

Men är ändå stolt över min älskade fyrbenta krake <3 


Men efter ridpasset så förstördes mitt glada humör och blev till en väldigt sur och arg Sanna.

Är så sjukligt trött på att hela tiden ställa upp när ingen kan och knappt få ett öre tillbaka. Att bli behandlad orättvist är fasen inte roligt men försöker hålla gnistan uppe och inte koka över tills lite positivitet dyker upp. För behandlar man mig orättvist så kan man inte räkna men något annat tillbaka. Men nu är de verkligen slut på att ställa upp och inte ge mer än vad som behövs. Blä på de.


Nu ska jag försöka sova bort min ilska och förtvivlan å verkligen försöka hoppas på en bättre dag imon.


Sov gott alla kära. 


Kommentarer

Postat av: tess

Publicerad 2014-05-26 10:55:03

Det är tråkigt att höra att du blir orättvist behandlad och att du inte får tillbaka något när du ställer upp för andra =(.
Ta hand om dig och sätt dig före allt annat <3

Svar: Ja riktigt tråkigt, absolut när man ställt upp när man egentligen haft annat planerat. Men men de är ändring på de nu :-) ta hand om dig! Kram
Sanna Anerland

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Anerland

Välkommen till min lilla blogg! Här kommer du få läsa om allt mellan himmel å jord, mitt liv som servitris, drömmen om western, livet som häst och hundälskare, hur det är att leva med en kronisk sjukdom och allt där i mellan. Ha en trevlig läsning =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela